fanclub seriálu ulice


http://fanclub-ulice.wbs.cz/v_2574_2574_l.lipsky_foto_o.pycha.jpg

Dnes je pátek 19. dubna 2013, úplně normální den, kdy svátek slaví Rostislav. Jenže, něco přeci jen je na tomto dni zvláštního. Někdo totiž slaví narozeniny, tedy někdo, určitě velké množství lidí slaví narozeniny, ale někdo slaví i ze známých osobností. Jak už určitě všichni moc dobře víte, tak dnes slaví narozeniny herecká legenda Lubomír Lipský, který se narodil 19.4. 1923, ano opravdu 1923, dnes tedy slaví neuvěřitelné 90. narozeniny.

Za celý fanclub Ulice panu Lipskému samozřejmě přeji všechno nejlepší a hlavně hodně zdraví, aby s námi mohl být ještě spoustu let a přinášet nám radost prostřednictvým svých krásných rolí ve filmech či na divadle. Pan Lipský je totiž stále aktivním hercem a vidět ho můžeme ve dvou divadlech, nejnověji se objevil i ve videoklipu svého vnuka a stále točí i filmy. Tím posledním z loňského roku je film Školní výlet.

Také vy se můžete přidat ke gratulantům, stačí vypsat formulář a cokoliv panu Lipskému popřát či vzkázat. Vaše přání se objeví přímo zde na webu, takže se nemusíte bát, že by jste psali jen tak pro nic. V našem speciálu také najdete spoustu zajímavostí o této herecké legendě. Přečíst si tak můžete velkou filmografii či se rovnou podívat na ukázky z některých filmů a připravena je i videoprezentace z fotek, na kterou se můžete podívat i pod tímto článkem.


 

Vaše přání

Kleenop:
Neuvěřitelný věk a vypadá stále dobře. Tak ať se Vám daří, miluju filmy, ve kterých hrajete.


standa kašpárek:
všechno nejlepší k vašim narozeninám


Hana:
Přeji panu Lipskému krásné narozeniny, oslavte je v kruhu nejbližších a buďte stále tak dobře naladěný, jako jste doposud.


David:
Pane Lipský, přeji Vám všechno nejlepší k narozeninám a hlavně hodně zdraví.


Dani:
Krásné narozeniny, pane Lubomíre :)


VojtiiO.o:
Já bych chtěl Lubomíru Lipskému popřát vše nej, nej, nej, protože to je čest vydržet a hrát v tak skvělém věku, gratuluju, a věřím že zde s námi vydržíte aspoň do 100-vky, filmy s vámi jsou super, umíte potěšit i rozesmát;-)


Cejchanova Martina:
Všechno nejlepši k narozeninam,přeji hodne zdravička


Lenka Hudlíková:
Milý pane Lipský k významnému životnímu jubileu Vám přeji mnoho úspěchů v osobním i profesním životě a hlavně zdraví, které je nejdůležitější. Spoustu dní,které stojí za to žít a prožít přeje Lenka Hudlíková od Šumperka


Miloslava Fajfrová:
Milý pane Lipský,přeji Vám ke krásnému jubileu hlavné zdraví,pohodu a ještě hodně krásných rolí.Jste moc milý a příjemný člověk,máme Vás moc rádi.Tak do dalších let vše nejlepší.To Vám ze srdce přeje rodina Fajfrova.


Jiří Kodera:
Přeju panu Lipskému k jeho krásným narozeninám jen to nejlepší hlavně zdraví a štěstí. Je to jeden z mých nejoblíbenějších herců a o to víc, že patří do tzv.,,staré gardy\" si ho vážím ještě více. Přeju mu ještě spoustu rolí na divadelních prknech i filmových plátnech!!


Lucie Pavlíková:
Do dalších let Vám z celého srdce přeji hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky a porozumění.


Andrea Klimešová:
Vážený Pane Lipský přeji Vá hodn štěstíčka zdravička a pohody k Vašemu životnímu jubileu..


babča:
Přeji panu Lipskému jen to nejlepši.Děkuji mu za tolik krásných rolí které nám spříjemňují náš život.Do dalších let mu přeji mnoho zdraví,sil a hlavně pohodu.


Vlasta:
Přeji hodně štěstí,zdraví,lásky jeho nejbližších a ať je tu s námi ještě co nejdéle,v plné síle a pohodě.


Petr:
HLAVNĚ ZDRAVÍ !!!


Niki Jana:
Milý pane herče.Přeji Vám vše nej nej ke krásným kulatým narozeninám,hodně štěstí a stále pevné zdravíčko.Mám Vás moc ráda,a Vaše nezapomenutelné role i některé hlášky v nich :) Posílám za naší rodinu velkou gratulaci


Renata Zoubková:
Pane Lipský, přejeme Vám hodně elánu a optimismu do dalších let a ve zdraví dalších 90 rolí!!!!


Mikiull Míša Ullrichová:
vše nejlepší hodně štěstí, zlásky a hlavně zdraví minimálně na dalších 90let Máme Vás rádi pane Lipský.


Irena Šourková:
Velká gratulace velkému životnímu jubileu hodně zdravíčka.


Milan Petrů:
Ať se děda Potůček drží ve zdraví a pohodě do sta let!Máme Váš rádi,mistře!


 

 

 

Filmografie Lubomíra Lipského:

Rok       Název filmu

2013        Ceny Thálie 2012
2013        Televizní legendy
2012        Ceny české filmové kritiky 2012
2012        Česká hlava 2012
2012        Školní výlet
2011        Barrandovský videostop
2010        TýTý 2009
2010        Komici na jedničku
2010        Nodame Kantâbire saishû gakushô - Zenpen
2009        Ceny Thálie 2008
2009        Film o filmu: 2Bobule
2009        Karel Gott 70
2009        Plachý milovník
2009        Pamětnice
2009        2Bobule
2008        Benefice Lubomíra Lipského
2008        Dabing, Přelouč, Polabí
2008        Hvězdný reportér
2008        Film o filmu: Bobule
2008        Martin Frič, klasik českého filmu
2008        Pepíček
2008        Po stopách hvězd
2008        Zlomený vlastenec
2008        Žízeň po životě
2008        Bobule
2008        Pohádkové počasí
2007        Dobrá rada nad zlato
2007        Moudrý šašek
2007        Semafor - Největší hity 2
2007        Hraběnky
2007        Poslední plavky
2006        Ceny Thálie 2006
2006        Buďte pozdraven, pane Jouda!
2006        Neřízená střela Stella
2005        Všechnopárty
2005        Vzpomínky nám zůstanou
2005        Hovorově Horňas
2005        S vůní mastixu a vanilky
2005        Velký mistr malých rolí
2005        Kameňák 3
2005        Ulice
2005        3 plus 1 s Miroslavem Donutilem
2004        Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
2004        Tenkrát na východě
2004        Vladimír Menšík - 75
2004        Film o filmu: Kameňák 2
2004        Kameňák 2
2004        Nadměrné maličkosti: Duch modrého pokoje
2003        Film o filmu: Kameňák
2003        Pokračování příště
2003        Kameňák
2003        Nemonice na kraji města po dvaceti letech
2003        PF 77
2002        Příběhy slavných
2001        Gulášek
2001        Na kus řeči
2000        Hogo Fogo
1999        Zlatá mříž
1999        Návrat ztraceného ráje
1999        Nebát se a nakrást
1999        Policajti z předměstí
1998        Genij vlasti
1997        Bakaláři 1997
1997        Úsměvy
1997        Jó, to jsem ještě žil
1997        Četnické humoresky
1997        Pražský písničkář
1997        Zákeřná diagnóza
1996        Hospoda
1995        Kulihrášek a zakletá princezna
1994        Saturnin
1993        GEN - Galerie elity národa
1993        O poklad Anežky České
1993        Pomalé šípy
1993        Správná šestka
1992        Kufr
1992        V Praze bejvávalo blaze
1992        Trhala fialky dynamitem
1990        Hovory H ještě po dvaceti letech
1990        Zmatky kolem Katky
1989        Velké lásky Standy Procházky
1989        Dědeček je lepší než pes
1989        Dobrodružství kriminalistiky
1989        Pane králi, jdeme z dáli
1989        V tomhle zámku straší, šéfe!
1988        Cirkus Humberto
1988        Dědeček
1988        Milionová láska
1988        Na dvoře je kůň, šéfe
1987        Už od ráje
1986        Cizím vstup povolen
1986        Jak Matýsek přehodil výhybku
1986        Jsi falešný hráč
1986        Manželství Mamerta Kalivody
1986        O štěstí a kráse
1986        Sardinky aneb Život jedné rodinky
1986        Španělská paradentóza
1986        Velká filmová loupež
1986        Žádost o přeložení
1985        Kavárnička dříve narozených
1985        Moje zlaté holky
1985        Případ ukradených vědomostí
1985        Slavné historky zbojnické
1984        Čertův švagr
1984        Fešák Hubert
1984        Koloběžka první
1984        Pohádky pro benjamínky silničního provozu
1983        Stříbrná žíla
1983        Tři mušketýři
1983        Tři veteráni
1982        Doktorská pohádka
1982        Malý pitaval z velkého města
1982        O brokátové růži a slavíku z perleti
1981        Kam zmizel klaun?
1981        V divadélku pod věží
1981        Dubové čarování
1981        Uličnictví pana Čabouna
1981        Začalo to karafiátem
1980        Jak se vám líbí?
1980        Než se zvedne opona
1980        Strach má velké oči
1979        Písničky z celuloidu
1979        To je ta Praha... aneb Hybš hraje Hašlera
1979        Historky z Ražické bašty
1979        Láďo, ty jsi princezna!
1979        Lustr
1979        Sedm kilo pro Králíčka
1978        Hejkal
1978        Mzda strachu
1977        Ať žijí duchové!
1977        Dary hadího krále
1977        Honza málem králem
1977        "Já to tedy beru, šéfe...!"
1977        Mamzelle Nitouche
1976        Banální situace
1976        Sváko Ragan
1976        Štipku soli
1975        Cirkus v cirkuse
1975        Letní romance
1975        O Nanynčiných koláčích
1975        O té velké mlze
1975        Příběhy z medové stráně
1975        Recepty doktora Kudrny
1974        Jáchyme, hoď ho do stroje!
1974        Musím se ti k něčemu přiznat
1974        Muž z Londýna
1974        Princ Chocholouš
1974        Zahrada
1973        Dvojník
1973        Kost v krku
1973        Krásná Helena
1973        Tři chlapy na cestách
1973        Zvony pana Mlácena
1972        Šest medvědů s Cibulkou
1972        Zdravá vdova
1972        Z nových pověstí českých: Dívčí válka
1971        Škola za školou
1971        Vtipnější vyhrává
1971        Marcelka
1971        Metráček
1971        O Pomněnce
1971        Slaměný klobouk
1971        Ženy v ofsajdu
1970        Dobrý večer s Waldemarem
1970        "Čtyři vraždy stačí, drahoušku"
1970        Drobínek
1970        Fantom operety
1970        Pan Tau přichází
1970        Ta slepička kropenatá
1969        Ach, ta vojna
1969        Blázinec v prvním poschodí
1969        Charleyova teta
1969        Odvážná slečna
1969        Pan Tau
1969        Růžové Merkury
1969        Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
1969        Velká orgie
1969        Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968        Hovory H
1968        Andersonovy pohádky
1968        Čest a sláva
1968        Hříšní lidé města pražského
1968        Křesadlo
1967        Amatér
1967        Inzerát
1967        Když má svátek Dominika
1967        Soudce Strokoč
1966        Bejvávalo
1966        Dva tygři
1966        Poklad byzantského kupce
1966        Smrt za oponou
1965        Člověk proti sobě
1965        Zločin v dívčí škole
1964        Půjčovna talentů
1964        Řekni mi, co jíš
1964        Lov na mamuta
1964        Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout
1964        Tři chlapi po roce
1963        Babiččina krabička
1963        Einstein kontra Babinský
1963        Ostrov Dynamit
1963        Šach mat
1963        Tři chlapi v chalupě
1962        Benátská vdovička
1962        Prosím, nebudit!
1962        Ticho, ticho, ticho
1962        Tři chlapi v chalupě
1961        Herci a písničky
1961        Černobílá Sylva
1961        Florián
1961        Každá koruna dobrá
1961        Muž z prvního století
1961        Úhel dopadu
1960        Ledoví muži
1960        Páté oddělení
1960        Zlepšovák
1959        Jaroslav Vojta, herec čistého srdce
1959        Návštěva
1958        Hlavní výhra
1958        Hvězda jede na jih
1958        Mezi nebem a zemí
1958        O lidech a tramvajích
1958        O věcech nadpřirozených
1958        Ruka ruku neumyje
1958        Tři přání
1957        Florenc 13,30
1957        Mládenec madame Hussonové
1956        Kudy kam?
1956        Robinsonka
1956        Zaostřit, prosím!
1955        Je doba samý sport?
1955        Hudba z Marsu
1955        Návštěva z oblak
1955        Nechte to na mně
1955        Psohlavci
1955        Větrná hora
1955        Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1955        Za 14 dní, prosím!
1954        Byl jednou jeden král...
1954        Cirkus bude!
1954        Nejlepší člověk
1953        Smíh a sníh
1953        Kavárna na hlavní třídě
1953        Tajemství krve
1951        Císařův pekař a pekařův císař
1950        Přiznání
1950        Racek má zpoždění
1950        Slepice a kostelník
1950        Vítězná křídla
1949        Divá Bára
1949        Výlet pana Broučka do zlatých časů
1948        Kariéra
1948        Soudný den
1948        Ves v pohraničí
1948        Zrcadlo
1948        Železný dědek
1947        Premiéra
1946        V horách duní

 

 

 

Filmové ukázky s hercem Lubomírem Lipským:

Herec Lubomír Lipský si zahrál v desítkách filmů, o tom se můžete přesvědčit i v záložce Filmografie, kde najdete všechny filmy/seriály/pořady, ve kterých se Lubomír Lipský objevil. My jsme pro vás vybrali sedm filmů, které byly z toho velkého množství těžké vybrat, a z těchto filmů se tady můžete podívat na krátké ukázky s Lubomírem Lipským.

 

Čtyři vraždy stačí, drahoušku (1970) - více o filmu

 

Tři chlapi v chalupě (1963) - více o filmu

 

Šest medvědů s Cibulkou (1972) - více o filmu

 

Hospoda (1996) - více o seriálu

 

Metráček (1971) - více o filmu

 

Ať žijí duchové (1977) - více o filmu

 

Ženy v ofsajdu (1971) - více o filmu

 

 

TOPlist
TOPlist